KLOAKARBEJDE

​M. Frisch A/S er autoriseret kloakmester, hvorfor vi udfører alle former for autoriseret kloakarbejde, som eksempelvis tv-inspektion, for private kunder såvel som for erhverv og kommunale instanser i Århus og resten af Jylland.

​SOM KLOAKMESTER UDFØRER VI:

​Vi udfører kloakarbejde i forbindelse med husbyggeri og store erhvervsparceller, i forbindelse med byggemodninger og i forbindelse med reparation og nyinstallationer hos private husejere.

Arbejdet med kloakker og tv-inspektion kræver ekspertise og autorisation. Med os som din samarbejdspartner får du ikke blot en autoriseret kloakmester men en professionel fagmand med mange års erfaring inden for feltet. Vi kan også hjælpe dig med opgaver inden for vej- og jordarbejde eller naturgenopretning.

​VI DOKUMENTERER FORSIKRINGSSKADER VED HJÆLP AF TV-INSPEKTION

Vi fører det nyeste udstyr inden for tv-inspektion og kan udføre inspektionsrapporter med print og optagelse fra undersøgelsen af kablet eller kloakken.

Med en tv-inspektion kan vores kloakmester både udføre fejlfinding på eventuelle problemer og skader i kloakken, ligesom det kan bruges til at foretage jævnlige tjek og således opdage utætheder, forstoppelse m.m. i tide, inden det udvikler sig til mere omkostningstunge skader.

AUTORISERET KLOAKMESTER I MIDTJYLLAND

Vi har, for Danmarks førende leverandør af plastrørssytemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa, deltaget i mange afprøvninger af nye produkter. På baggrund af dette har vores kloakmester stået for projekter, hvor nye produkter kunne afprøves i praksis.

Vi er altid med forrest i køen, hvilket også ligger til grund for, at vi som kloakmester ser muligheder frem for begrænsninger. Vi tænker alternativt og i andre baner, såfremt der skulle opstå komplikationer eller genstridige opgaver, hvad enten det drejer sig om hoved- eller huskloakker, nedsivningsanlæg, tv-inspektion eller trykledninger.

Du er velkommen til at kontakte vores kloakmester på telefon 86 96 11 77, hvis du vil vide mere om vores arbejde med tv-inspektion eller har spørgsmål til en konkret opgave.

  • SKAL VI HJÆLPE DIG?
    KONTAKT