NATURGENOPRETNING

NATURGENOPRETNING & ETABLERING AF SØ, VANDLØB, ÅER OG VANDOMRÅDER I MIDTJYLLAND

Hos M. Frisch A/S er naturgenopretning gennem tiden blevet et af vores specialeområder, siden vi varetog de første opgaver med etablering af sø og vandløb i 1980’erne, og vi udfører alle typer opgaver for såvel private husejere som for det offentlige. Vi varetager blandt andet oprensning af sø og andre vådområder.

ETABLERING AF SØ, OPRENSNING AF SØ MED MERE:

​Det kræver de rette fagfolk og mange års kendskab til branchen for at kunne udføre denne type opgaver på den mest optimale måde.

Vores medarbejdere er specialister inden for naturgenopretning og har op til 30 års erfaring inden for oprensning og genopretning af sø, vandløb, åer og lignende. Vi ved, hvad vi foretager os, og hvordan naturgenopretning udføres korrekt og med den mest optimale effekt.

​Vi løser altid opgaverne efter de gældende forhold og har kendskab til, hvordan vandet agerer og reagerer.

VI HAR DEN NYESTE TEKNOLOGI INDEN FOR NATURGENOPRETNING

Med M. Frisch A/S som din ekspert er du derfor garanteret den bedste kvalitet og den mest holdbare løsning.

Vores gravemaskiner er forsynet med det nyeste laser- og GPS-system, der blandt andet kan udskrive elektroniske rapporter.

På den måde er du sikret, at alle mål og dybder er korrekte, når vi udfører naturgenopretninger.

Kontakt os på telefon 86 96 11 77, hvis du har brug for en professionel til renovering/oprensning af sø samt etablering af nye vandløb og maskinel grødeskærring. Vi udfører naturgenopretning i Århus og kører til opgaver i hele Jylland og på Fyn.

  • SKAL VI HJÆLPE DIG?
    KONTAKT