Om M. Frisch A/S – En familievirksomhed i tredje generation

M. Frisch A/S er en familievirksomhed med mere end 75 år i branchen og omfatter i dag tredje generation af familien.

Kloakmester Magnus Frisch etableret virksomheden i 1938, hvor fokus hovedsageligt lå på opgaver inden for dræning. I oktober 1981 overtog sønnen Gert Frisch (entreprenør og autoriseret kloakmester) virksomheden. Han drev virksomheden indtil december 2019. I dag er det Gert Frischs søn – Magnus Frisch – som er direktør og står for den daglige drift.

Virksomheden beskæftiger mellem 15-20 medarbejdere alt efter sæson.​

Kun kompetente fagfolk

Vores medarbejdere er alle dygtige, veluddannede og kompetente fagfolk med op til 30 års erfaring inden for de enkelte områder. Vi søger konstant at udvikle os, hvorfor vi også altid er opdateret på det nyeste inden for vores fagområder.

Vi lægger stor vægt på et solidt, grundigt og effektivt stykke arbejde – altid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi står inde for det, vi laver, med vores faglige stolthed og leverer kun et tilfredsstillende arbejde.

Vi beskæftiger os inden for:

Vi tilbyder alle former for entreprenørarbejde uanset opgavens omfang. Vores erfarne medarbejderstab udfører alt fra store hovedentrepriseopgaver som byggemodninger og kloaksaneringer i bymiljøet til indkørsler og terrasser på privat grund.

Vi dækker hele Jylland og Fyn.

De målgrupper, vi arbejder for, er:

  • Private kunder
  • Kommunale instanser
  • Det offentlige
  • Virksomheder
  • Boligforeninger
  • Bygherrer/entreprenører

​​Kontakt os på telefon 86 96 11 77 for et uforpligtende tilbud.

byggeriets kvalitetskontrol
håndværker garanti
danske kloakmestre